KALI PERTAMA UPDATE BLOG…

Ini kali pertama ana akan mengupdate blog ana nie…yeke??? boleh caya ke?? Dah tu sape yang update blog nie selalu??? bukan ana ke?? padahal dalam blog ana nie mungkin entry ke 858 (kalau tak silap ana lah..)

Tentu you all semua ingat yang ana nie mengigau petang-petang nie..tak pun pening-pening lalat sebab tak dapat perkena pisang gorengkan???hehehe

Sebenarnya, ini kali pertama ana mengupdate blog menggunakan laptop selepas dalam lingkungan 2 tahun nie ana banyak menerbitkan entry ana menggunakan smartphone ana je melalui applikasi blogger…

Terasa kekok lak sebab kali pertama update dalam skrin yang agak besar dan banyak function nya berbanding update menggunakan smartphone nie..rasa semangat lain macam pun ada ngak bila update blog guna laptop nie….idea pun banyak ngak berlegar di kepala…cuma masa je yang tak mengizinkan…

p/s* Patutlah blogger walaupun ada smartphone canggih2 tetap ngak update blog guna laptop*

616 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “KALI PERTAMA UPDATE BLOG…

  • 25/11/2014 at 10:08 PM
    Permalink

    Tompang lalu. Akak pun dok asyik guna Note je. Malaih bebenor bab nak buka laptop. Sebabnya, bila guna smartphone leh update sambil kuak lentang, dgn laptop tak leh. Ha, ha…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.