IDEA MENCURAH SELEPAS BLOGWALKING…

Tak ada idea lah nak update apa dalam blog hari ini??? macam mana nak dapat idea nie???? anda semua pernah tak alami kekeringan idea ini??? ana yakin ramai yang mengalaminya sebab ana pun adakalanya mempunyai perkara yang sama…

Namun kat entry kali ini ana nak kongsikan satu cara yang ana dapat praktikan macam mana ana mendapatkan idea untuk mengupdate blog setiap hari…

Blogwalking….tentu sekali anda semua biasa dengan perkataan ini bahkan memang selalu melakukannya…tahukah anda bahawa dengan blogwalking ini secara tak langsung dapat membantu kita mendapatkan idea untuk mengupdate blog ini….

Sebab apa ana katakan begitu??? sebab apabila kita membaca entry orang lain secara tak langsung idea itu akan datang dengan sendirinya untuk kita membuat entry…dan begitulah caranya ana mendapatkan idea update blog ana nie…jom kita blogwalking…

1,098 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

14 thoughts on “IDEA MENCURAH SELEPAS BLOGWALKING…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.