TAK ADA KERJA…

Aiks kalau lah tahu awal-awal hari ini dah tak ada kerja nak buat, lebih baik ana cuti je awal-awal…menyesal pun ada juga sebab semalam punyalah ana pulun untuk menyiapkan kerja sebelum tibanya hari raya haji…

Yang paling best pula hari ini sistem komputer pulak problem…bertambah lagi kekesalan di hati kecil ana nie sebab tak bercuti awal…

Semua benda nie macam suruh ana relax je hari ini..hehehe..tapi nak relax pun tak boleh sangat sebab tempat ana duduk depan bilik orang-orang besar kalau tersorok sikit boleh lah cover line ke apa ke kan???

Oklah you all pape pun selamat berpuasa arafah kepada yang berpuasa dan selamat hari raya aidil adha kepada semua…balik raya hati-hati nohhh…

417 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.