BEREBUT TV DENGAN MAK MERTUA

BEREBUT TV DENGAN MAK MERTUA

Selalunya setiap hari ahad ana pasti menghabiskan masa dengan keluar pergi jalan-jalan bersama wife tersayang..namun minggu nie ana agak malas untuk keluar berjalan-jalan sebab ada motogp Philip Island GP…

Namun nak dijadikan cerita pada masa yang sama mak mertua ana nak menonton cerita melayu yang diulang tayang kembali di televisyen walaupun beliau sudah pernah menonton cerita tersebut…

Jadi berlakulah perebutan remote control antara ana dan mak mertua ana macam dalam iklan astro tu yang suruh dapatkan dekoder kedua…tapi untuk cerita pertama tadi ana mengalah dan beri peluang pada mak mertua ana menonton cerita kegemaran beliau…

Tapi sekarang masa untuk ana pula layan motogp tapi iaitu bagi kategori moto2 yang akan beraksi dulu..hehehe..tapi..tapi..tapi yang tak bestnya pukul 12.30 nanti beliau nak tengok cerita dia pulak…dan pada masa tu lah kategori utama iaity motogp beraksi…adakah perlu untukku mengalah lagi????

447 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This