TIADA LAGI NUFFNANG…

TIADA LAGI NUFFNANG…

You all semua perasan tak apa perubahan di blog ana nie??? kalau yang biasa masuk di blog ini sudah semestinya perasan apa yang hilang di dalam blog ini…

Iklan nuffnang…ye memang ana dah buang pun iklan nie…sebabnya??? banyak sebab musabab yang membuatkan ana terus membuang iklan nie daripada blog ana…

Antara sebab utama ialah ana bukan lagi tergolong di dalam gliterati iaitu mereka yang mempunyai keistimewaan kononya lah…

Antara lainnya kadang-kadang rasa tertipu pun ada dengan nuffnang nie…sebab bila trafik tinggi iklan ada tapi tak ada apa-apa pun…kat dalam earning pun tak masuk iklan yang ditayang tu..padahal iklan tu ada je dekat seminggu kat situ…dan ada lah beberapa lagi…kalau nak cerita kat sini mau jadi satu novel nanti..hehehe

Pada mereka yang gunakan nuffnang tu…kalau nak guna , gunalah itu hak anda…tapi nasihat ana eloklah tak guna…ana sudah anda bila lagi???

1,089 total views, 2 views today

4 Replies to “TIADA LAGI NUFFNANG…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This