SEGMEN BEN ASHAARI | IMPIANKU, SEORANG BLOGGER

Rasanya ana dah lama tak join segmen daripada otai kita Ben Ashaari nie..ok nie ada segmen baru Impianku, seorang blogger 

Serba sikit pasal diri saya ini…saya seorang suami kepada seorang isteri, seorang periang,suka berkongsi dan menambah kenalan, namun ana nie seorang pemalu..jadi jangan ingat ana sombong tau…ana jadi tak pemalu hanya dalam dunia maya je..hehehe

Kelebihan blog ana ialah ana suka berkongsi apa sahaja dengan you all semua, tak kiralah personal life,review product, informasi , agama…kiranya dengan klik blog ana macam2 yang akan anda perolehi disini…InsyaAllah…

Impian ana sebagai seorang blogger ialah mampu membuktikan yang ana mampu mengangkat nama anazarin nie dengan lebih meluas lagi…bukan sekadar popular namun dengan nama yang ada mampu memberikan sesuatu yang berguna kepada masyarakat umumnya….

Inilah serba sedikit tentang entry ana kali ini iaitu Impianku,seorang blogger…kalau nak join boleh lah click link di atas ye sahabat…cepat2 sebelum di tutup..

.

5,420 total views, 16 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

49 thoughts on “SEGMEN BEN ASHAARI | IMPIANKU, SEORANG BLOGGER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.