HARI 17 | #CABARAN30HARI | 5 PERKARA YANG DIRINDUI

Sebenarnya ada lebih daripada 5 perkara yang ana paling rindui..namun disebabkan #cabaran30hari nie ana akan bagi 5 je la ye…hehehe

5 perkara yang ana rindui ialah :

1) zaman kanak-kanak kerana zaman nie kita boleh main apa sahaja…lepak-lepak tanpa perlu fikir pape pun..

2) berada di asrama semasa zaman persekolahan…masa nie memang seronok sangat terutama masa fly ramai2

3) Zaman kolej  masa nie masing-masing dah rasa besar, mula mengenali cinta, mula lah nak belajar couple2 nie…hehehe

4) Zaman bujang masa nie nak lepak ngan kawan-kawan pun tak perlu fikir sape-sape..namun bila dah kahwin kesian pula  tinggalkan isteri sorang-sorang…siapa tak sayang bini kan???

5) Masa belajar nie yang paling ana rindukan sebenarnya, rasa nak sambung belajar je lagi…tapi belum ada rezeki…benar kata orang dulu time belajar nak sangat kerja bila dah kerja rasa nak kembali je untuk belajar balik

Itulah 5 perkara yang ana paling rindui…

1,252 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

8 thoughts on “HARI 17 | #CABARAN30HARI | 5 PERKARA YANG DIRINDUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.