APA GUNANYA LAMPU SIGNAL

Apa gunanya lampu signal di pasang pada kenderaan??? persoalan nie ana yakin semua mampu menjawabnya dengan tepat…semua tahu akan fungsi sebenar lampu signal ini…

Namun…namun..namun..berapa ramaikah yang memanfaatkan fungsi lampu signal ini??? sejujurnya ana merasakan hanya 20% sahaja yang memanfaatkanya

Susah sangat ke kita menghidupkan lampu signal nie ketika ingin menukar arah kenderaan mahupun ingin membelok ke kanan mahupun kiri…

Rasanya tak susahkan??? dah banyak kali sebenarnnya ana hampir mengalami kemalangan angkara sikap mereka yang mengambil remeh akan lampu signal nie…jom ubah sikap.gunakanlah lampu signal..kalau tak sayang nyawa sendiri..sayanglah nyawa orang lain…

928 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

6 thoughts on “APA GUNANYA LAMPU SIGNAL

  • 24/09/2014 at 3:13 PM
    Permalink

    tahu xpe..sy dan husband paling pantang bab ni…mmg dpt maki la kalo yg terus x reti bg signal tu

    Reply
  • 24/09/2014 at 5:01 PM
    Permalink

    huhhu… saya pn mmg bengang ng org yg xtau nk guna signal nih, perjalanan sy dr s.alam ke Nilai td pun bertembung ng org yg cam tuh, geram sgt, mujur kete sy x tercium kete nya… kiri ke knn xtau guna signal…

    Reply
  • 24/09/2014 at 10:04 PM
    Permalink

    Saya pon xphm nape de org xsuka bg signal…kena caj lebey agaknye kalau guna…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.