SEBAB UTAMA ANA MENJADI BLOGGER

Ada sahabat yang bertanya kenapa kau nak jadi blogger??? tak buang masa ke??? seronok sangat ke??? dan ana pun jawab slumber lah…korang pernah jadi blogger??? kalau jawapanya bermakna korang tak tahu betapa seronoknya menjadi seorang blogger…..

Tapi tujuan sebenar ana menjadi blogger hanya satu iaitu ana ingin mendapatkan keyakinan diri…ini kerana ana seorang yang terlalu merendah diri sebelum ini…sampaikan nak post kan entri dalam group blogger pun ana tak berani….

Tapi lama kelamaan ana mula mendapat keyakinan dan keyakinan tu muncul sebab sahabat2 yang ana kenal melalui dunia blog nie…iaitu sahabat2 daripada kelab blogger ben ashaari sendiri….

Kalau yang tak kenal ana pasti merasakan yang ana nie sombong tau…tapi sebenarnya ana nie bukan sombong cuma ana nie agak pendiam orangnya….jadi dah tau kan sebab apa ana nak jadi seorang blogger….

737 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

3 thoughts on “SEBAB UTAMA ANA MENJADI BLOGGER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.