KELAHIRAN SEMULA…

Rasanya dah lama ana tinggalkan dunia blog ini…sehinggalah pada bulan jun aritu ana seperti mendapat keyakinan untuk kembali aktif di dalam dunia blog ini…

Yang paling best tu ana tanpa fikir panjang terus bertukar kepada domain daripada platform blogspot..walhal blog ana nie semakin dilupakan….dan tak lah sepopular blogger2 lain di Malaysia nie..

Terasa kekok sebenarnya ana nie bila kembali aktif…sampaikan ana tak tahu nak mulakan cam mana untuk pikat kembali hati pembaca blog nie terutamanya kepada pembaca lama…..yang mana mungkin tak tahu kalau ana aktif berblog nie…

Cabaran yang paling besar ana rasakan sekarang adalah susahnya nak mencari idea…dulu sehari ana mampu mengupdate sehingga 7 entri sehari namun kini nak dapat satu pun susah…..namun tiada yang mudah dan tiada yang mustahil untuk dilakukan..

p/s mood newbie 🙂

604 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “KELAHIRAN SEMULA…

  • 17/08/2014 at 6:40 PM
    Permalink

    Assalamualaikum… Milapun baru belajar aktifkan semula blog… Bila dah lama x menulis tak tau nak taip apa..macam buntu je…samalah kita…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.