DIA SEBENARNYA ISTERIKU..

Ini boleh lah dianggap sebagai sekuel ataupun sambungan entri ana sebelum ini iaitu I’m Not Single (macam drama pula)…tapi kalau you all yang belum baca entri itu bolehlah baca di sini….

Ana nie dikurniakan seorang isteri yang kecil comel molek…kira kalau orang yang tak kenal pasti ingat yang isteri ana nie baru berusia 15 tahun…sebab dengan ketinggian yang tidak berapa tinggi dan badan yang hanya 37kg sahaja…kecik kan???

Sampaikan ada suatu hari nie ada member minta nombor dia sebab menyangkakan yang dia nie adik ana tau…panas pun ada pada mulanya tapi last2 ana cakap kat dia itu isteri aku lah….itulah lain kali orang jemput datang rumah tak datang..hehehe

Oklah kalau korang tak caya yang isteri ana nie kecik je orangnya…cuba korang tengok gambar ana bersama isteri ana nie ea??? jadi ketahuilah bahawa dia sebenarnya isteriku….

458 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “DIA SEBENARNYA ISTERIKU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.