B’VITE PILIHAN TERBAIK UNTUK SI DIA

B’VITE PILIHAN TERBAIK UNTUK SI DIA

Sebenarnya sudah lama wife ana nak barang nie tapi ana buat bodoh je, sampailah akhirnya ana terpaksalah mengalah dengan permintaan beliau nie…bila fikir balik dia nak pakai pun sebab nak nampak cantik untuk ana kan???

Barang yang wife ana nak sangat-sangat nie namanya b’vite …. apa korang tak pernah dengar??? ok-ok jangan risau  ana akan ceritakan serba sikit kat you all semua pasal produk nie…

Untuk pengetahuan korang semua b’vite nie adalah produk bumiputera iaitu produk keluaran Legacy Secret..produk nie nak cakap baharu tu tak adalah baharu sangat..nak cakap lama tak ada lah lama sangat…



produk nie telah dirumuskan oleh sumber-sumber semulajadi…jadi korang jangan takut lah nak gunakan produk nie…. antara yang terdapat di dalam produk ini ialah 
” pure marine collagen, pomegranate, goji berry, acerolla cherry, aloe vera, soursop leaf, billberry, psyllium husk, argan stem cell, alp rose stem cell, comfrey stem cell, root stem cell, tomato

Antara kelebihan yang korang perolehi apabila menggunakkan produk ini ialah 1- membantu meregenasi, merevitalisasi, dan memelihara sel kulit agar nampak muda
2- memperbaiki elatilasi, mengencangkan serta menguatkan struktur kulit 
3- membuatkan kulit cerah semulajadi
4- mencegah kulit daripada nampak kusam
5- menyamarkan garis halus
6- membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit daripada flek hitam dari sinaran matahari, jerawat, garis halus dan kesan luka
7- membantu menjaga kesihatan rambut,mata , kulit , sistem pencernaan dan juga sistem kardiovaskular.
8- menyamarkan kesan parut dan noda hitam
9- sebagai antioksidan dan juga anti kanser
10- membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air pada kulit agar terhindar daripada masalah dehidrasi…

amacam? banyakkan kelebihanya..tapi korang jangan terkejut dengan harganya sebab murah sangat-sangat
harga semenanjung-rm33
sabah/sarawak-rm39
brunei/singapura-sgd/bgd18

Kalau korang nak tau lebih detail pasal produk nie korang boleh lah klik kat link yang ana bagi tadi ataupun korang boleh rujuk di
https://www.facebook.com/HarumMalamHQ
https://www.facebook.com/bvitehq

p/s Dengan menggunakan b’vite anda berpeluang untuk memenangi wang tunai rm1000… jadi tunggu apa lagi????

423 total views, 7 views today

4 Replies to “B’VITE PILIHAN TERBAIK UNTUK SI DIA”

Leave a Reply to ✿AINAA ROSEBERRY✿ Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This