KEJE OH KEJE…

Rasa cam malas je nak keluar pergi kerja hari ini…mana tidaknya orang lain dah ramai yang cuti raya dan pulang ke kampung masing2….

Macam kat pejabat ana nie pun dah tinggal berapa kerat je yang masih berkerja…itupun sebab masing2 kampung dekat tu yang berkerja je…kalau kampung jauh mahu dah balik dieorang nie…

Yang menambah kemalasan ana berkerja adalah system yang digunakan company nie asik2 down..apalah nak jadi..nak buat kerja pun payah…takkan sistem nie pun da cuti raya kot….kenalah buat manual…huhuhu

Pape pun kepada mereka yang sudah bercuti dan pulang ke kampung tu berhati2 lah di jalan raya…biar mereka menunggu kita yang sampai bukannya jenazah kita yang sampai…..

420 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.