LAWAK TAK LAWAK….

Amir : woi, ko tau tak apa maksud forget???
Amran : lupa lah
Amir : masuk ko dah 10 orang cakap lupa,kalau tak tahu cakap lah tak tahu….
Amran : ada jugak yang makan kasut saiz 10 nie kang….

Ali : kalau ko hebat bahasa inggeris apa maksud why???
Abu : alaaa,senang je..kenapa
Ali : kenapa apa??? Tak tahu cakap tak tahu….
Abu : why tu kenapa…
Ali : laaaa….aku tak tahu maksud why tu aku taya ko…lagi mahu tya kenapa???
Abu : ada juga yang lebam biji mata nanti nie…

372 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.