KPOP ZONE | TOP 5 FAMOUS MALE RAPPER

KPOP ZONE | TOP 5 FAMOUS MALE RAPPER

Rasanya dah lama tak update blog ana nie pasal kpop kan…jadi kali ini teringin nak update sal kpop nie…lagipun asal blog nie dulu pun sal kpop je kan..

Oklah tak nak cerita merepek lagi..kali ini ana ingin post mengenai 5 top male rapper korea…

Ok berikut adalah antara kedudukan daripada kedudukan kelima sehingga yang paling famous…

5) Eli daripada u-kiss



4) bang yong guk b.a.p



3) zelo b.a.p



2) g dragon big bang



dan rapper lelaki paling popular di korea jatuh kepada

1) top big bang



amacam semua kpopers..you all setuju tak pilihan ana nie? kalau tak setuju tak apa…nie pun adalah pilihan yang telah dilakukan oleh peminat di korea…

#anaminatkoreatapitakfanatik#

642 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This