ANA, RAIN DAN HITAM

Assalammualaikum semua….tentu you all semua kenal kepada penyanyi kpop popular iaitu Rain kan….alaaa yang berlakon cerita full house tu…

You all tentu pernah tengok iklan syampoo yang pernah Rain terlibat…apa yang dia cakap di akhir iklan tu??? Ingat tak??? Tak ingat lagi?? Takpe ana ingatkan kembali iaitu hitam nampak kemas…

Disebabkan itu je ana mendapat gelaran rain daripada sahabat ana semua semasa belajar dulu…ini semua sebab ana minat warna hitam…hampir separuh baju ana berwarna hitam kalau you all nak tahulah….

Setiap kali ana pakai baju warna hitam gerenti member ana cakap hitam nampak kemas..kikiki…

357 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.