CIRI2 PENYOKONG BOLA SEPAK MALAYSIA

CIRI2 PENYOKONG BOLA SEPAK MALAYSIA

Bola sepak merupakan sukan no satu di negara kita,malaysia…namun anda semua sebagai penyokong bola sepak..agak2 anda berada di dalam ciri yang mana??

Pertama,menyokong pasukan bola sepak masa menang je..kira dia lebih lah macam die hard fan…tapi bila kalah dialah orang pertama yang menghentam pasukan tu..

Kedua,hanya menyokong pasukan yang menang je…senang cite dia nie tak ada pasukan yang betul2 dia sokong….sokong yang menang je…

Ketiga, menyokong sesuatu pasukan dengan sepenuh hati dan perasaan tak kiralah pasukan itu menang ataupun tak…senang kira cam ultras….sehati sejiwa…

Keempat, tak kisah pun pasukan menang atau kalah senang cerita dia nie tak amik port sangat pasal pasukan bola sepak nie…

Anda berada dalam ciri yang mana ea?? Menang kalah adat permainan sokong jangan tak sokong tapi tulah ana sebagai rakyat malaysia harap sangat yang presiden bola dan rajakapur tu letak lah jawatan..majulah ultras untuk bola sepak..

601 total views, 2 views today

2 Replies to “CIRI2 PENYOKONG BOLA SEPAK MALAYSIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This