NARUTO PUN PILIH MANCHESTER UNITED

Kebelakangan pasukan feveret ana dari kecil iaitu manchester united serba tidak menjadi semenjak pemergian manager paling disayangi sir alex ferguson…

Walaupun man.united dicemuh serta di caci hebat,ana tetap akan menyokong pasukan ini sebab mereka tetap terbaik..kalau tak boleh terima kekalahan time menang jangan bersorak…

Tapi bukan itu yang ana nak cakapkan kat sini.. tapi nak habaq kat ampa semua..kalau lah naruto tu wujud gerenti dia pun pilih manchester united..nie bukan ana mereka cerita semata2 tapi biarlah gambar yang berbicara



amacam kawan2 percaya tak…jangan marah nanti kena jual..kikiki..glory glory man.united…

933 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

3 thoughts on “NARUTO PUN PILIH MANCHESTER UNITED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.