KEMBALI KEPADA NASYID

KEMBALI KEPADA NASYID

Rasanya dah agak lama ana tak melayan halwa telinga ana nie dengan lagu2 nasyid…kali terakhir dengar pun time tingkatan 5…

Nie semua angkara kpop yang berjaya menarik jiwa ana untuk meminatinya lebih daripada muzik nasyid nie….tapi tak adalah terlalu fanatik sangat….

Apa sebab yang menarik ana kembali kepada nasyid nie???ada sebabnya..tapi banyak da kumpulan nasyid baharu yang ana tak kenal…tapi best juga lagu diaorang terutama yang paling menarik perhatian ana iaitu kumpulan FEELHONEY….

Tapi sebenarnya yang membuat ana kembali mendengar nasyid nie adalah tadi ana nak dengar radio…tetiba tertekan stesen ikim.fm yang waktu tu memang segmen carta nasyid….tu yang terlayan balik…

Tapi pasal feelhoney nie pula semalam ana baru layan selepas terklik like kat page fb mereka…tapi memang best ana cakap kat you all…oklah ana nak layan nasyid dulu….

489 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This