MENGIMBAU KENANGAN : PATAH TANGAN

MENGIMBAU KENANGAN : PATAH TANGAN

Assalammualaikum semua….tiba2 ana teringat kembali zaman kanak2 ana…ini semua selepas ana melihat pusat perubatan universiti malaya….

Ada apa dengan PPUM nie sampai ana ingat kembali zaman kanak2???  Ini semua adalah kerana ana pernah ditempatkan di wad kanak2 PPUM nie sebab patah tangan…..

Nak tau macam mana ana patah tangan nie??? Paling kelakar lah bagi ana sebab ana patah tangan sebab jatuh katil je kot….katil satu tingkat bukan yang dua tingkat punya….

Tapi yang seronok sangat patah tangan nie adalah masa tu ana 6 tahun lagi,jadi muka baby face tu memang masih ada lagilah…kalau da muka babyface…faham2 lah apa yang berlaku semasa di wad PPUM nie kan….

Memang menjadi kegilaan nurse2 pelatih lah ana nie….bukan nak bangga diri tapi kenyataan ok???…sampaikan nak masuk bilik pembedahan pun nurse2 yang comel loteh tu memberi semangat kepada ana….perasaan seronok sukar digambarkan ketika itu….

Pape pun kenangan itu tetap menjadi memori terindah buat ana walaupun sudah 17 tahun ianya berlaku….oklah nak chow dulu…..

374 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This