KEYBOARD TERBAIK PUNYA

KEYBOARD TERBAIK PUNYA

Assalammualaikum semua….salam satu persaudaraan alam maya….puas da ana fikir nak update apa lah kat blog nie…idea makin berkurangan…pelik2….

Jadi apa lagi terpaksa lah ana merujuk kepada mr google untuk mencari secebis idea…kikiki

Kat bawah nie ada tiga jenis keyboard yang bagi ana unik dan terbaik lah….dan ana yakin takda lagi orang yang guna keyboard nie di Malaysia…..kalau ada bagitahu ana ea???amacam keyboard nie….tentu senang nak taip entry blog kn…..



Yang nie pun bagus designnya…bagi ana yang nie bagi yang baru berjinak2 
nak menaip tu oklah kot….

amacam dengan dua keyboard nie….terbaik punyakan….ke ana seorang je yang rasa dua keyboard nie terbaik ea?

468 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This