ADA APA DENGAN BOLA SEPAK MALAYSIA

Assalammualaikum semua….salam hari rabu kepada semua sahabat alam maya ana….semua minat bola tak kiralah minat main ke atau ada tu just minat tengok je….macam ana lah….

Bila sebut je bola sepak nie,tentu kita akan ingat pasukan kebangsaan kita,pasukan harimau malaya yang hebat tu…hebat ke???? anda sendirilah menilainya….

Ramai yang membicarakan mengenai bola sepak tak kiralah kat kedai mamak ke..tepi jalan ke…tepi chow kit ke…semua pasti akan membicarakan mengenai bola sepak terutama kalau da menang….7 hari 7 malam tak habis bercerita…..

Tapi bila kalah je…mulalah mereka2 yang katakan hebat nie menghentam bola sepak kita….ada ke patut???

Bagi ana tak patutlah…sebab ana masih pegang pada prinsip yang kawan ana bagitahu kat ana…..janganlah kamu bersorak gembira bila pasukan menang jika anda tak boleh sokong pasukan anda bila kalah….

Pape pun tahniah ana ucapkan pada skuad negara yang menentang china semalam walaupun kalah 2-0 tapi oklah daripada juara aff 2012 kalah dengan china 6-1 kan kan….

Oklah dah panjang rasanya ana tulis entry pagi nie….ana chow dulu lah nak perkena nasi lemak kopi o jap… Chow kopi o dulu….

510 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

One thought on “ADA APA DENGAN BOLA SEPAK MALAYSIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.