SEDIHNYA TAK DAPAT IFTAR BERSAMA

Assalammualaikum semua….bestnya lah kawan2 bikers ana hari ini dapat berbuka bersama2 di planet ikan bakar & bbq di taman melati kuala lumpur….

Untuk pengetahuan semua,malam nie merupakan tts terakhir modenas ace bikers community ( ABC ) dalam bulan ramadhan al mubarak ini…

Tapi yang sedihnya ana tak dapat untuk turut serta di dalam majlis iftar ini kerana kesibukan berkerja di bulan ramadhan nie…..

Pape pun to al my friend selamat berbuka puasa…makan tu ingat2 jugak lah kat aku nohhh….jangan lupa orang yang jauh…..

282 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.