HANGAT2 TAHI AYAM

Assalammualaikum semua….jumaat yang penuh rahmat disirami oleh air hujan yang begitu menyamankan jiwa…..aiks makin bersarang lah blog ana nie ea???

Macam hangat2 tahi ayam pun ada ana rasa,mana tidaknya,ana mula kembali aktif berblog nie bulan jun aritu…memang dah cakap dalam hati sehari nak update 3 entry sekurang2nya…

Tapi just bertahan 2 bulan je…masuk bulan 8,ana mula slow balik dalam membuat entry nie….idea ada tapi ana biarkan je ianya berlalu pergi….

Kesian mrs blog ana nie sorang2…insyaallah ana akan cuba aktif kembali…tak dapat 3 entry sehari 1 pun jadilah janji dapat memberi manfaat kepada semua…..

326 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.