ACE BOX BERWAJAH BARU….

ACE BOX BERWAJAH BARU….

Assalammualaikum semua…dah lama tak mengupdate blog nie…memanjang je tak ada idea nie…hehehe..

Hari ini ana cuti jadi sampai tak tahu nak buat apa dah,last2 ana pun mulakan kerja seni ana yang diberi nama ace box nie…

Ana apa lagi..pagi2 sudah pergi kedai motor untuk beli spray….pastu apalagi kerja seni ana pun mulalah berjalan mengikut seperti yang dirancang…

Inilah ace box ana…tak cantik kan???

448 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This