TERSESAT DI KUALA LUMPUR

Assalammualaikum semua…rasa macam duduk bawah terpurung pun ada ana nie…mana tidaknya,walaupun sudah setahun menetap di kuala lumpur,namun jalan area kuala lumpur masih tidak ana tahu juga….

Semalam je hampir dua jam ana sesat dan paling best ana boleh sesat sampai ppukm cheras dan metro kajang…jauh mahu tak jauh….

Yang ana tahu jalan pergi kerja dan balik kerja je…jalan lain harap maaf memang tak tahu lah….sampai kesian member ana menunggu ana namun tak sampai2 juga…huhuhu….

Lepas nie ana kenalah rajin keluar mencari jalan area kl nie…takkanlah nak duduk bawah terpurung je kan…biar sesat dahulu….kerana sesatlah kita akan tahu akhirnya jalan yang akan kita tempuhi…

552 total views, 5 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “TERSESAT DI KUALA LUMPUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.