MAKAN APA YANG BEST….

Ada dua orang sahabat sedang lepak2…lalu mereka pun bermain teka teki…

A : bro,aku ada satu soalan nie?

B : apa soalanya???

A : banyak2 makan, makan apa yang paling best…

B : ayam goreng

A : salah tu… Lagi2…

B : mcd,kfc,pizza hut…

A : yang tu 300 kali ganda lagi salah bro….lagi2…

B : ah yang nie comfirm betul…makan free lah…

A : hrm dah dekat tu bro…lagi cikit je

B : dah lah bagitau lah jawapanya je…

A : jawapanya…curi2 makan time bulan pose…hahaha

* p/s jangan curi2 makan tau sahabat….selamat menjalani ibadah puasa

302 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.