KPOP BERHANTU

Assalammualaikum all kpopers and readers…tahukah anda yang kpop sebenarnya berhantu??? ana rasa tentu ada yang terkejut bila ana mendakwa yang kpop tu sebenarnya berhantu…betul tak???

Yang tak percaya,mari dekat2 ana nak cerita sebab apa kpop nie berhantu…..ana ada 2 sebab utama untuk mengatakan yang kpop nie berhantu…

Sebab pertama adalah kerana kali pertama ana dengar lagu kpop tak ada lah best sangat pun…tapi lepas dua kali ana mengulang dengar lagu yang sama,ana pasti terus jatuh cinta sampai nak dengar je berulang kali….

Sebab kedua lak,kita tengok kpopers semua yang pergi konsert…tak sah lah kiranya tak menjerit….betul tak??? Kalau nampak hantu pun takda lah histeria sangat sebegitu rupakan….(tentu kpopers marah nie).

Itulah reason kukuh ana yang mengatakan kpop ini sebenarnya berhantu…hehehe,jangan marah ea kpopers nanti kena jual macam cite 3 abdul tu…hehe

440 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.