KEGUNAAN FACEBOOK BAGI ANA

KEGUNAAN FACEBOOK BAGI ANA

Assalammualaikum semua…facebook nie semua tahu apa kegunaanya kan???kalau boleh hampir semua nak update status bagi saru dunia tahu apa yang terjadi pada diri mereka….

Sekarang nie ramai yang suka update makan-makan kat facebook sampai lah ada yang cakap orang gila kalau update makanan dalam fb nie….popular betul sampai boleh jadi gila….

Tapi kalau sape2 yang jadi friend ana kat fb tentu susah sekali nak jumpa ana update status kan….yang ada pun…ada apa???hampir 90% isi kamdungan fb ana adalah mengenai link ke blog nie…perasan tak???

Ah,kalau perasan oklah…itulah kegunaan fb kepada ana sebenarnya untuk mempromosikan blog bukan mempromosikan status tentang diri ana…

628 total views, 2 views today

2 Replies to “KEGUNAAN FACEBOOK BAGI ANA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This