HINAKAH GUNA BARANGAN MALAYSIA

HINAKAH GUNA BARANGAN MALAYSIA

Assalammualaikum semua….ana kadang2 pelik bin ajaib pun ada terhadap pemikiran segelintir rakyat malaysia terhadap barangan buatan malaysia nie…

Bila ana nak beli dan guna barangan buatan malaysia pasti kritikan yang pedas terhadap barangan yang akan ataupun yang ana dah beli….

Ana pernah guna fon xman,tentu ada yang tak tahu akan handphone nie….tapi memang tahan hp nie…ana guna dari 2011 sampai sekarang…ok je…tapi ada yang cakap juga entah pape je ko beli…

Sekarang nie ana guna modenas ace 115….time first time ana bawa moto tu ramai yang  kondem cakap modenas cepat rosak lah,tak berkualiti….tapi ana guna dah setahun lebih ok je…padahal member ana yang baru beli lc135 tak sampai setahun…dah meragam moto beb….

Oklah ana bukan nak buat kempen beli barangan malaysia kat sini…tapi ana nak seru supportlah barangan malaysia…siapa lagi nak support barangan kita kalau bukan kita rakyat malaysia….

712 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This