DUGAAN BERBUKA

DUGAAN BERBUKA

Assalammualaikum semua….hari nie memang betul2 dugaan besar berlaku kepada ana…macam semalam ana demam tapi hari nie mengenai juadaj berbuka puasa pulak….

Yang pertama,ana pada mulanya beli juadah untuk berbuka hari ini iaitu ana beli air asam boi,murtabak dan kebab…selepas beli di bazar ramadhan…ana pun letak lah dalam box moto untuk dibawa pulang…

Sampai je di rumah,nak tahu apa yang terjadi…..ana buka je box tu tiba2….banjir box ana dengan lautan oren sebab air asam ana tumpah…maka makanan yang ana beli pun habis basah dengan limpahan banjir air asam tersebut….

Pastu ana pun pergilah bazar balik untuk cari makanan al maklum lah bujang…malas nak masak..beli siap je lah…ana pun beli lah nasi ayam dara dan air soya….semasa nak buka tu terjadilah satu lagi adegan….

You all nak tau tak apa yang terjadi nie??? Tak nak tau pun ana tetap akan teruskan cerita…air soya dan juga kari nasi tu basi…dugaan betul…dugaan…hehehe….

476 total views, 3 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This