BLOGGER PERLU ADA….

BLOGGER PERLU ADA….

Assalammualaikum semua…hari nie ana nak share apa yang ana rasa perlu ada pada seorang insan yang bergelar blogger nie…..

Perkara pertama yang perlu ada pada seorang blogger nie adalah perwatakan menarik…tapi bukan perwatakan fizikal diri mereka tapi adalah perwatakan blog mereka yang menarik….

Perkara kedua yang perlu ada pada seorang blogger adalah seorang yang rajin…sebab kalau tak rajin macam manalah nak update blog kn…sebab pe??? Sebab malas…

Perkara ketiga pula ialah seorang yang pandai bermain dengan kata2…kerana seni pernulisan mereka inilah sedikit sebanyak mampu menarik para pembaca datang ke blog mereka….

Keempat dan yang terakhir adalah seorang yang peramah,peramah disini bukan yang macam bersua muka..tapi peramah dalam memberikan komen di setiap blog yang mereka lawati…yang nie ana takda…bukan sombong tapi tak tahu nak komen apa sebenarnya….

Itulah serba sedikit yang ana mampu kongsikan…ini adalah mengikut logik fikiran ana sahaja…kalau agak2 ada lagi,boleh lah tambah2 di ruangan komen ok….

559 total views, 5 views today

3 Replies to “BLOGGER PERLU ADA….”

  1. yup, internet kdg2 slow.. tambah lagi dgn blog yg berat, ada verification words.. benda2 mcm ni wat cik nurani maleh nak singgah nd drop comment..huhu

Leave a Reply to Ana Muslim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This