BAJU RAYA DAH SIAP

BAJU RAYA DAH SIAP

Assalammualaikum semua…..aiks puasa baru 9 hari baju raya ana dah siap…awal betul lah dia siap,tak pasal2 ana tak sabar nak raya pulak….adui baru tak nak fikir raya..nak fikir puasa je….

Tapi silap ana ngak yang hantar tempah awal2 watpe kan??? Kalau nak tau ana hantar tempahan pada 27 jun yang lalu…memang expert lah yang buat baju ana nie…

Dan yang paling best dihantar menggunakan pos laju tu….sampai depan rumah lah…hehehe…tentu you all nak tahukan macam mana rupa baju raya ana nie kan kan kan….

Sebenarnya bukan baju untuk raya nanti sebenarnya tapi adalah baju kelab blogger BEN ASHAARI yang dah sampai di rumah ana nie…hehehe….

445 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This