ADIK ASYRAF MUSLIM KE???

ADIK ASYRAF MUSLIM KE???

Assalammualaikum semua…peristiwa nie dah lama berlaku sebenarnya…tapi setiap kali nak update…ana tangguhkan sampai penuh sarang anai2 lah entry nie jadinya….

Siapakah adik asyraf muslim nie…tentu you all semua nak tahukan siapakah geranganya…betul tak??? Terutama para gadis yang tak dapat menambat hati kecil asyraf muslim kan???

Sebenarnya orang tu adalah ana…itupun sebab ada mak cik nie salah sangka pada ana tau..sebab ana pakai t shirt dan ada tertera nama ana iaitu ana muslim (bukan nama sebenar)..dialog nya lebih kurang macam nie lah….

Mak cik (mc) : nama anak nie ana muslim ke???

Ana : yup,tapi nie nama….

Mc : owh adik asyraf muslim ke???

Ana : eh xdalah mak cik…tu nama pena ana je…nama ana zarin..

Mc : owh ana zarin…soe lah ada iras2 cikit…

Ana : ( jauh dari panggang kot)

Ini bukanlah kali pertama orang ingat ana nie adik asyraf muslim je…tapi bukan tu je…ada yang ingat ana nie pegasas ana muslim pun ada…adoyai…dua2 tu takda kena mengena dengan ana nohhhh

549 total views, 2 views today

One Reply to “ADIK ASYRAF MUSLIM KE???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This