ZOMBIE ATAU MANUSIA

ZOMBIE ATAU MANUSIA

Assalammualaikum semua…pernah tak anda semua tengok cerita zombie atau dalam bahasa inggerisnya mayat hidup…tentu pernah kan…tak yah jauh2 lah,tentu you all pernah tengok zombie kampung pisang kan….

Kalau lah you all semua diberi peluang,mana satu yang you all pilih tuk jadi ea?? Manusia kah atau zombie kah??

Kalau ana,ana pilih manusia sebab nanti leh tembak zombie2 nie macam main game…lupa lah pulak game apa….yang tembak zombie tu ( kaki game tentu tau lah )

Kalau pilih zombie lak sebab kita ramai dan kuat jadi leh lah menewaskan mereka yang lemah nie kan…betul tak,tapi zombie akan tewas jika kita bersatu….

* pray for Syria,sunni lubnan,Palestin dan seluruh mujahidin di seluruh negara….

542 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This