JAGA EXAM….

Assalammualaikum semua….adui kena jaga exam lagi…itulah yang paling ramai staf di ipta ataupun ipts yang paling tak suka…namun mungkin ada juga yang suka jaga exam sebab dapat makan free dan elaun 40 terutama yang menjaga exam di UKM…

Dulu ingat lagi semasa ana amik exam di kolej dulu,ana ingat jadi pengawas peperiksaan nie best lah sangat sebenarnya tak best langsung…bosan je ana rasa….rasa kalau boleh nak cepat je abis…

Sebenarnya dah 2 minggu yang lepas selama dua hari ana ditugaskan untuk menjaga peperiksaan akhir bagi pelajar fakulti sains kesihatan UKM KL nie..

Memang bosan gila2 lah,kalau you all semua nak tau…bila dah habis je exam tu,ana lah orang yang paling gembira macam ana lak yang amik exam…hahaha….chow dulu….

329 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.