DUGAAN SEORANG PELAJAR

Assalammualaikum dan salam sejahtera….kali ini ana nak cerita pasal kehidupan seorang pelajar,rasanya semua kat sini pernah melalui kehidupan seorang pelajar….kan2….

Ketika kita melalui alam sebagai pelajar nie kita akan diuji dengan pelbagai2 dugaan…betul tak???kalau tak pernah hadapi dugaan tu tipulah….

Antara dugaan yang dialami pelajar nie ialah cinta…time nie lah masing2 berlumba2 cari pasangan…padahal sepatutnya fokus kan pada pelajaran…sampaikan ada yang tak bercouple nie berasa malu dengan kawan2 sebab menyangka yang diri mereka tak laku….

Dugaan yang kedua lak godaan rakan sekelas…yang nie kalau dapat kawan yang rajin belajar oklah…tapi yang dapat kawan ponteng kelas ke,kuat main video game ke tentu hanyut…lagi2 kalau kawan jenis tu dapat pointer yang lebih baik dari kita…

Pada ana tu lah dugaan paling besar dalam alam kita masih menuntut ilmu…sebenarnya banyak lagi…tapi lain kali lah pula..sebab kang panjang pula entry nie yang menyebabkan anda bosan lak….kikiki….

512 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.