BILA PAGEVIEW KOSONG

BILA PAGEVIEW KOSONG

Assalammualaikum all reader and blogger….korang pernah tak mengalami situasi begini,bila korang update blog korang tapi takda sape melawat,senaang cite pageview kosong….

Kalau yang baru menceburkan diri ana rasa mungkin ada yang mengalaminya….tapi yang dah lama nie….ada ke???

Apa yang you all rasanya??? Nak give up terus ke?? Atau berusaha lagi untuk menarik kembali pembaca anda yang dah hilang tu….

Ataupun you all mencari alternatif lain dengan memberikan bacaan yang lebih baik dan yang mampu menarik pageview datang membaca blog anda….

Jangan give up dah lah sebab blog pun macam bisnes ngak,adakalanya ramai pelanggan ada kalanya sedikit benar pelangganya….sama juga macam blog….oklah ana chow dulu…nak masuk keje dah….

452 total views, 2 views today


Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This