ANGKARA VEST KESELAMATAN

Assalammualaikum semua…kali nie nak kongsi cerita yang bagi ana nie lucu lah…tapi tak tahulah kat you all semua macam mana….

Macam you all semua nak tau,ana setiap kali ride pasti ana akan pakai vest keselamatan ataupun vest pantul cahaya yang warna hijau tu…

Nak dijadikan cerita sepanjang perjalanan ana hari nie dari Port Dickson hingga kl bila ada je pekerja yang buat keje tepi jalan tentu akan angkat tangan kat ana….

Mungkin diaorang ingat yang ana nie rakan sekerja dieorang kot sebab pakai vest sama macam dieorang…hehehe…nasib baik ana pakai fullface tak adalah malu sangat….

* rasa famous lak ari nie…hehehe…

395 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.