Full House Take 2

Full House Take 2

 Assalammualaikum semua…sape kat sini peminat tegar cerita korea??? tentu ramai kan?? Jadi tentu you all layan ngak cerita korea terbaharu yang tengah main kat chanel ONEhd channel 393 kat astro tu kan kan???
cerita yang ana nak kongsi nie adalah cerita Full House Take 2…

Cerita nie mengisahkan tentang dua orang band group kpop yang popular di korea…yang mana kat depan lamera bukan main mesra dan akrab mereka tapi sebenarnya di belakang tabir mereka nie umpama peragai anjing dan kucing je,bila bertemu gerenti bergaduh tak kiralah kecil ke ataupun besar…..

Namun akhirnya mereka terperangkap cinta 3 segi selepas bertemu dengan seorang gadis yang bernama Jang Man-ok….apakah yang akan terjadi kepada losah cinta mereka??? sama2 lah korang layan cerita nie kat ONEhd setiap ari rabu dan khamis pukul 7.40 malam…tapi jangan lupa solat maghrib dulu tau??? hehehe

jom layan video di bawah nie….

702 total views, 2 views today

2 Replies to “Full House Take 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This