MOTOR PUN BOLEH DRIFT….

Assalammualaikum semua…salam ukhuwahfillah, arinie ana nak cerita pasal drift pulak…kalau sebut pasal drift tentu anda semua terbayangkan kereta yang superb kan??? betul tak?? lagi satu kalau cakap pasal drift tentu you all akan ingat cerita initial d kan???

Tapi ana bukan nak cerita pasal drift kereta tapi arini ana nak cerita pasal drift gunakan motor pulak… tentu lepas nie mat2 rempit dekat luar sana akan main drift je dah tak buat corner baring lepas tengok apa yang ana tunjuk nie kan??? macam budak kereta lah..hehehe….pape pun layanlah video dibawah…..

 

355 total views, 6 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.