Month: February 2013

Motorsikal Unik???

Motorsikal Unik???

Agak2 you all motor kat atas nie unik ke atau tak ea??? kalau betul2 ada jual agak2 bergaya tak menunggang motorsikal nie??? 761 total views, no views today

761 total views, no views today

5 kelebihan blogger

5 kelebihan blogger

Assalammualaikum semua dan salam ukhuwahfillah….entry kali nie ana rasa nak share lah pendapat ana tentang 5 kelebihan blogger semua….ini pun just pendapat ana je…jadi takda kena mengena yang hidup atau mati ea??? Oklah tanpa membuang masa ana bagitau lah 5 kelebihan blogger nie iaitu1} Sentiasa berfikir Blogger nie sentiasa berfikir apakah tajuk entry nak post…

Read More Read More

929 total views, 1 views today

Assalammualaikum Ustaz KPOP

Assalammualaikum Ustaz KPOP

Assalammualaikum semua dan salam ukhuwahfillah….korang kenal tak siapa ustaz kpop nie??? tentu tak kenal kan??? sebab ana pun tak kenal siapa sebenarnya ustaz kpop nie…Tapi you all semua agak2 nak tahu tak siapa ustaz kpop nie??? Oklah ana bagitau lah walaupun you all tak nak tahu siapa gerangan ustaz kpop nie….sebenarnya ustaz kpop nie adalah…

Read More Read More

605 total views, no views today

MOTOR PUN BOLEH DRIFT….

MOTOR PUN BOLEH DRIFT….

Assalammualaikum semua…salam ukhuwahfillah, arinie ana nak cerita pasal drift pulak…kalau sebut pasal drift tentu anda semua terbayangkan kereta yang superb kan??? betul tak?? lagi satu kalau cakap pasal drift tentu you all akan ingat cerita initial d kan??? Tapi ana bukan nak cerita pasal drift kereta tapi arini ana nak cerita pasal drift gunakan motor…

Read More Read More

749 total views, no views today

Pin It on Pinterest