KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

Assalammualaikum semua….dah lama sungguh ana tak mengupdate blog kesayangan jantung intan payung ana nie kan??? tapi pape pun ana tetap juga bersyukur sebab ada juga yang sudi follow blog ana nie lagi…terima kasih yang tak terhingga ana ucapkan kat you all semua….

Oklah untuk segmen KPOP ZONE minggu ini ana nak berkongsi lagu nyanyian Heo Young Saeng,yang mana merupakan anggota kumpulan korea yang poipular SS501…lagu yang ana pilih ini boleh dikatakan menusuk ke jiwa hati pendengarnya…Kali pertama ana mendengar lagu ini ana dah terpukau dengan kelunakan suara dan melodi lagu let it go…. apa lagi jom kita layan kpop….

469 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This