dah Bersarang labah-labah blog nie…

Assalammualaikum semua….rasanya nak dekat sebulan,ana tak mengupdate blog ana nie kan??? kire dah banyak sarang labah-labah serta tebuan je ana rasakan kat sini,ingatkan nak update tapi tenet dan my lappy dah rosaklah pu;lak,jadi memang susah sangat2 nak update…

Tapi tulah,ana buka2 je blog ana nie,ana agak sedih jugaklah dibuatnya,nak tahu kenapa???sebab ana punye page blog kat FB telah hilang dalam sekelip mata je…ana pun tak tahulah siapa yang dengki ngan ana sampai padam blog ana nie…panas gile atie ana nie…

tapi pape pun tak baik berdendam ngan orangkan,jadi biarlah pe pun yang diaorang nak wat,janji dieorang bahagia dengan diri masing2 kan??? jadi kalau boleh ana nak hidupkan kembali nyawa Mr.Blog ana nie kembali…

Oklah,nie pun ana amik2 masa kat cc jap, sebab alasan kat bos nak kuar amik angin jap padahal nak update blog..hiks3..jangan tiru gaya ana nie tau sahabat ana sekalian…hehehe…

372 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.