TENSIONNYA AKU….

Assalammualaikum semua….tensionya ana hari ini…rasa macam nak nangis je….mana tak ya, hari kedua dah teruk ana kena bantai marah..hehehe, dah lah ana nie sensitif orangnya…habis ana menangis tahap gaban tadi di buatnya…

Itulah sebab utama ana tak mengupdate blog dalam beberapa hari kebelakangan ini disebabkan kerja yang begitu banyak yang menimpa ana kebelakangan ini..harap you all ntetap setia pada blog INSPIRASIKU ini tau…hehehe

Tulah dulu nak sangat kerja kat ofis, sekarang baru kerja sebagai Acc assistant dah meraung di jiwa ana di buatnya ini…sapa-sapa yang tahu kerja kerajaan kosong panggillah ana ea??? sebab kerja kerajaan tak adalah mencabar sangat seperti kerja swasta ini…entah sejauh mana ana mampu bertahan…..

689 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

3 thoughts on “TENSIONNYA AKU….

  • 18/05/2011 at 8:51 PM
    Permalink

    hehe sabo jela jang. ss penah rasa kene marah camtu sampai rasa takmo keje dah. nasihat ss, betulkan niat nak keje tu kerana Allah ok? =)

    Reply
  • 25/05/2011 at 9:35 AM
    Permalink

    sabo-sabo..

    bnyak ja kerja kerajaan yg kosong..

    ce cari ce cari..~~

    Reply
  • 06/06/2011 at 4:19 PM
    Permalink

    THANKZ SS..BETUL TU…

    YUP,CIK TOM YAM REZEKI ADA JE KAT MANA2…INSYAALLAH ALLAH AKAN BANTU

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.