TERBAIK PUNYA : T-shirt…

Assalammualaikum semua…ana tak tau nak buat en3 apa hari nie, jadi macam-macam laman web dan juga ana buat blogwalking untuk mencari idea..tapi masih juga tak dapat idea…tiba-tiba je ana type pasal t-shirt kat google images dan nampak bju t-shirt yang cantik2 lah jugak..apalagi, jom kita lihat kalau ada yang berkenan..

Kalau pakai baju nie..tentu pejahat takut nak dekat 
Bolehlah lari dari kawan cakap tengah bz..hehehe
habis kotor baju ana makanan keluar kat situ…huhu
buka dan tutup tingkat…hehehe
Jgn sedih tak dapat masuk AF..hehehe

695 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “TERBAIK PUNYA : T-shirt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.