TERBAIK PUNYA : Keychain Unik

Assalammualaikum semua..dalam segmen terbaik punya di Inspirasiku kali ini akan menyingkap pula mengenai keychain..hurm nak cakap unik takdelah unik mana pun tapi kira oklah design dia..hehehe, keychain yang ana ambil nie adalah daripada google image bukan ana jumpa kat mana-mana pun tapi rasanya dah bersepah kot kat luar sana..jom kita layan sssaaazzzz….

Biskut yang nampak menyelerakan..tapi awas nye..tak boleh dimakan…
Kalau boring-boring leh lah men lawan pedang ngan member pejabat….hehehe
comfirm berat kalau guna keychain nie..
Keychain keyboard..anda boleh menaip dengan tiga huruf je..susah tu..
nie paling biasalah, saja nak tunjuk sebab ana peminat one piece…

411 total views, 4 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.