SEGMEN : EUROPE LUCKY DRAW BY TRIGGY

SEGMEN : EUROPE LUCKY DRAW BY TRIGGY

Assalammualaikum semua..buat pertama kalinya ana nak join segmen daripada triggy nie..hadiah dia pun bez ngak iaitu hadiah dari negara eropah seperti belanda, austria, Itali dan german…bukan senang nak dapatkan???

Segmen nie kira menarik ngak sebab hanya 5 pemenang sahaja yang akan menang peraduan nie..Bro triggy nie kalau you all nak tahu akan pergi ke 4 buah negara tu selama seminggu, tulah sebabnya dia nak bagi hadiah tu…entah ana akan berjaya ke tak kan??? tapi manalah tahu you all ada nasib ke untuk menangkan???

oklah jom join ramai-ramai,kita tengok siapa yang kena…nak join klik pada banner di atas tu ea….

599 total views, 7 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This