SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalammualaikum semua…hari ini idea ana langsung hilang entah ke mana..ana pun tak tahu..jadi ana nak join segmen BEN ASHAARI ini..ok tajuk karangan yang ana kena buat untuk peperiksaan subjek Cikgu Ben adalah kenapa aku seorang blogger???

Sebab ana masuk ke alam blogger yang penuh dengan cabaran ini adalah kerana ana ingin mencabar diri ana agar berani membuat sesuatu penulisan yang mana semua orang baca selain ana…untuk pengetahuan semua…semasa sekolah dulu ana berasa rendah diri sehingga nak menunjukkan hasil karangan ana kepada semua pun ana malu, sampaikan ana sanggup menjadi orang terakhir yang menghantar karangan ana itu…
jadi dengan menjadu seorang blogger, ana akan berjaya menghakis perasaan tersebut..

Selain itu, ana nie merupakan seorang insan yang agak pediam…jadi apabila ana menjadi seorang blogger secara tidak langsung sebenarnya ana akan memperolehi kawan walaupun hanya di dalam dunia maya yang akan diterjemahkan pada masa akan datang…

Oklah ana rasa macam dah banyak je ana tulis nie..hehehe..oklah ana chpw cincau dulu..

2,273 total views, 2 views today


Uncategorized

18 Replies to “SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER”

  1. ye memang benar bila kita berblogging,kita dah mula mengajar diri menjadi lebih terbuka dan berani..kita boleh luahkan apa jua..dan kongsi info untuk santapan minda pembaca kan..:)

    anyway salam perkenalan dan follow u..#414

  2. SALAM,

    samalah kita, sometimes i wonder how people can promote their blog. memang la best tapi segan la bila orang baca kan 🙂
    blogging ni kadang-kadang rasa nak jadi anonymous tapi tak best la pulak sebab bila tulis macam tak relate dengan diri. bila jadi diri sendiri kadang-kadang nak tulis kena berkias and berlapik. serba salah. kalau karangan tu between kita dengan cikgu je. kalau blogging ni open to public lain kan.

    selamat menulis lagi.
    jumpa dari blog Ben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This