SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalammualaikum semua…hari ini idea ana langsung hilang entah ke mana..ana pun tak tahu..jadi ana nak join segmen BEN ASHAARI ini..ok tajuk karangan yang ana kena buat untuk peperiksaan subjek Cikgu Ben adalah kenapa aku seorang blogger???

Sebab ana masuk ke alam blogger yang penuh dengan cabaran ini adalah kerana ana ingin mencabar diri ana agar berani membuat sesuatu penulisan yang mana semua orang baca selain ana…untuk pengetahuan semua…semasa sekolah dulu ana berasa rendah diri sehingga nak menunjukkan hasil karangan ana kepada semua pun ana malu, sampaikan ana sanggup menjadi orang terakhir yang menghantar karangan ana itu…
jadi dengan menjadu seorang blogger, ana akan berjaya menghakis perasaan tersebut..

Selain itu, ana nie merupakan seorang insan yang agak pediam…jadi apabila ana menjadi seorang blogger secara tidak langsung sebenarnya ana akan memperolehi kawan walaupun hanya di dalam dunia maya yang akan diterjemahkan pada masa akan datang…

Oklah ana rasa macam dah banyak je ana tulis nie..hehehe..oklah ana chpw cincau dulu..

2,050 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

18 thoughts on “SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.