POPULAR, CARI KE ATAU DATANG SENDIRI…

POPULAR, CARI KE ATAU DATANG SENDIRI…

Assalammualaikum semua…sebelum ana mulakan en3 ana kali nie, nak mohonlah jasa baik anda semua untuk mengundi ana di DIGI AWARD sebab ranking ana makin jatuh..huhuhu…tapi taknak paksa-paksa tau cuma nak sangat-sangat ada orang undi..hehehe

Alhamdulillah bersyukur ana sebab follower ana telah pun meningkat ke angka 402 orang hari nie..Alhamdulillah, terima kasih ana ucapkan kepada yang sudi follow ana ea??? oklah dah tak nak merepek panjang-panjang nanti ada yang marah lak..hehehe

Oklah, you all rasa popular nie perlu dicari ke ataupun biarkan ianya datang sendiri tanpa perlu dijemput untuk hadir di dalam hidup kita..hehehe, rasa-rasa you all lah popular nie lagi indah kalau kita cari ke atau datang sendiri kepada kita???

Jadi mana jawapan anda semua ea??? bagi analah lagi indah kalau datang tanpa kita duga berbanding kita cari sebab bila kita cari beria-ria namun tak dapat tentu kita akan rasa kecewa yang amat sangat namun kalau ianya datang sendiri tentu kita happy dan kita takkan kecewa kan kalau tak dapat???betul tak??? pape pun ikutlah mana yang you all semua nak ea???

Lagi sekali nak cakap nie kat antum, semua…tolonglah undi ana kat DIGI AWARDS

416 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This